Afspraak maken? 06 21 22 85 40

Over Diana

Wat drijft Diana in haar werk?

We leven in een tijd waar veel mensen stress of disbalans ervaren en uit hun kracht raken. Mensen raken ook steeds vaker in Burn-out. 

Ik ervaar het als mijn roeping mensen te helpen hun balans weer te hervinden en de kracht in zichzelf, zodat ze weer energiek en gelukkig door het leven kunnen gaan. 

Naast persoonlijke ontwikkeling richt ik mij ook op teamontwikkeling. Ik vind het prachtig als teamleden elkaar echt als mens kunnen zien en in verbinding en vanuit vertrouwen met elkaar kunnen samenwerken. 

En dat is ook wat mij drijft binnen teamtrainingen om dat te realiseren, omdat je dan met zoveel meer plezier en succes kunt samenwerken.

Werkwijze

In mijn werk richt ik mij op zowel persoonlijke ontwikkeling, als ook op teamontwikkeling. Ik luister open naar de vraag die ik krijg van een klant en luister tussen de regels door wat er nodig is. Daarover stel ik verhelderende vragen en ook ga ik de kritische vragen niet uit de weg. Met name het onderzoeken van onbewuste patronen en drijfveren vind ik interessant. In mijn beleving kom je immers pas echt verder en kun je veranderingen borgen wanneer je weet waar gedrag vandaan komt.

Hierbij werk ik met diverse ACT® analyses: ACT Individueel, ACT Team en ACT Burn-out. Dit zijn tools die inzicht geven in de kwaliteiten en uitdagingen van mensen en teams en waar onbewuste drijfveren vandaan komen.

Daarnaast werk ik met familieopstellingen, omdat mensen soms tegen patronen van zichzelf aanlopen die ze willen veranderen, maar geen idee hebben waar deze vandaan komen. En juist dan bieden familieopstellingen uitkomst.

Een opstelling kun je zien als een ruimtelijke uitbeelding van jouw systeem (familie, team of organisatie) waar je deel vanuit maakt. Je krijgt inzicht in waarom het systeem niet meer zo goed functioneert. Met behulp van familieopstellingen kun je belemmeringen laten verdwijnen en het systeem weer laten helen.

Nieuwe Tijd

We leven in een Nieuwe Tijd, een tijd van grote transities. Transities die we goed met elkaar doorlopen wanneer er vertrouwen is. Vertrouwen in jezelf, maar met name in elkaar. Vertrouwen is immers dé basis voor iedere relatie, zowel zakelijk als persoonlijk.   

Werken vanuit vertrouwen vraagt om transparantie, eerlijkheid, oprechtheid, elkaar aanspreken en verantwoordelijkheid nemen. Maar vooral gaat het erom kwetsbaar durven zijn. En hier richt ik mij graag op in training & coaching. Want mensen die werken vanuit vertrouwen, ervaren meer plezier en verbinding en zijn gelukkiger. En daar doe ik het voor!

Wat klanten zeggen

Maurice Neufeglise
Read More
Van hoofd naar hart, in verbinding zijn en blijven en mijn mening en oordeel ondergeschikt maken aan... zijn een 3 tal thema's waar ik tijdens de coaching van Diana mijn antwoorden op heb gevonden. Rake en vaak ook trage vragen - mijn antwoorden of inzichten kwamen soms dagen na de coaching - en enkele methodieken waren het gereedschap. Ik waardeer de manier waarop Diana langszij kwam en mij de ruimte gaf mijn eigen proces te gaan. Haar professionaliteit waardeer ik enorm. Dank voor je hulp, aandacht en het plezier.
Helene De Graaf- de Waard
Read More
Het was een genoegen om als mentor van een paralegal te worden gecoacht door Diana. Zij is toegankelijk, open, eerlijk en enthousiast. Tijdens de training houdt zij je een spiegel voor en schroomt niet om daar zelf ook af en toe in te kijken en haar eigen ervaringen te delen met haar cursisten. Ze maakt de theorie direct toegankelijk door deze in praktijk te brengen, door middel van oefeningen en praktijkvoorbeelden. Diana beschikt over vele talenten, zo heeft zij een prachtig boek geschreven en maakt ze ook gedichten. Ik hoop in de toekomst vaker met haar te kunnen werken en kan haar aan een ieder aanraden die gecoacht zou willen worden.
Wibo Kosters
Read More
Diana heeft als coach het vermogen om door die dingen heen te prikken die je afleiden van wat je daadwerkelijk wil. De saboteurs in je handelen die zich zo slinks voor jezelf verborgen houden. Totdat Diana zegt: zie je wat er nu gebeurt? Dat heeft mij geholpen om bewuster te handelen, en beter te sturen op wat ik wil bereiken.
Suzanne Lammens
Read More
Diana is een prettig en energiek persoon, zowel communicatief ingesteld als op gevoel en zowel sensitief als confronterend. Het was prettig om te ervaren dat zij goed de rode draad in ieder gesprek en gedurende het gehele proces weet vast te houden. Dat gaf mij de vrijheid om iedere gedachte en ieder gevoel volledig te kunnen onderzoeken. Daarbij bood ook de systematiek van The Work houvast. Het meedenken in bepaalde overtuigingen en helderheid kunnen scheppen in concrete situaties was goed. Ze gaf heldere feedback en bood mij handvatten voor mijn eigen proces.
Tamara Bok
Read More
Diana heeft een zeer persoonlijke aanpak, biedt constant maatwerk en werkt vanuit haar eigen gevoel en intuïtie. Het is een verrassende combinatie van aardse en spirituele adviezen. Ik heb geleerd om mezelf weer te voelen en naar mezelf te kijken en te luisteren. Diana geeft steeds nieuwe invalshoeken om patronen te doorbreken. Door met haar te praten over mijn overtuigingen en saboteurs ben ik doorgedrongen tot de kern van mijn zijn.
Sawitrie Kanhai
Read More
Samen met een paar collega’s een aantal sessies (verbeteren van de teamgeest in een sectie) gehad van Diana. De sfeer was goed, iedereen kreeg de gelegenheid zijn zegje te doen en de uitkomst was verhelderend. Wat ik ook plezierig vond was het verkrijgen van meer inzicht in mijn handelen en de (onbedoelde) uitwerking daarvan op anderen binnen de sectie. Diana is plezierig in de omgang en dat maakt dat je makkelijker iets van jezelf laat zien.
Jacqueline Pastoriza
Read More
Na het invullen van een ACT-meting, had ik een uitgebreid terugkoppelingsgesprek met Diana. Ik was verrast door de diepgaande persoonlijke analyse. Met name de ontwikkeling die ik als persoon had doorgemaakt in de afgelopen 6 jaar, en het onverwerkte trauma waar ik in deze levensfase (opnieuw) tegenaan liep, werden zo treffend verwoord door Diana dat ik diep geraakt werd. Ze adviseerde me om hiermee aan de slag te gaan, juist omdat ik momenteel zo sterk in mijn kracht en ontwikkeling sta. Ik voelde geen druk, alleen maar vertrouwen. Hoewel ik eerst terughoudend was en het onderdrukte, gaf Diana me het vertrouwen om me open te stellen, om te durven. Ik kan alleen maar zeggen dat ik ontzettend blij ben dat ik 'ja' heb gezegd tegen het coachingstraject. Diana heeft mij enorm fijn begeleid. Haar aanpak als coach heeft een diepgaand effect op me gehad. Haar unieke mix van humor, begrip en begeleiding is werkelijk inspirerend. Het heeft me geholpen om uit mijn comfortzone te stappen en geloof en vertrouwen in mezelf te krijgen. Dank je wel, Diana!
Kristel Aalbers
Read More
Onlangs heb ik bij Diana deelgenomen aan een familieopstelling. Heel bijzonder en mooi om te zien hoe dat werkt en om de subtiele, prettige, veilige en warme begeleiding van Diana mee te mogen maken in een heel passende en fijne ruimte. Een aanrader om inzichten te krijgen.
Jacinta Schonewille
Read More
Ik heb een familieopstelling bij Diana gedaan. De ruimte waar de opstelling is, is geweldig. Het geeft ruimte en veiligheid. Net als de begeleiding van Diana zelf. Met de juiste scherpe vragen en ruimte voor het proces, voel ik meer ruimte van binnen!
Lara van Rest
Read More
Nog niet zo lang geleden mocht ik op een ochtend aanwezig zijn bij een familieopstelling. Diana creëert meteen een veilige en warme omgeving, waarin iedereen zich op zijn gemak voelt. Zij begeleidt de opstelling ook vanuit deze punten en het was echt heel bijzonder om te zien wat er gebeurde tijdens deze ochtend. Het brengt veel inzichten voor iedereen die aanwezig is. Diana is een echte professional en daarnaast ook een heel fijn mens!
Marjan de Vries
Read More
In navolging van de enthousiaste verhalen over de workshop familieopstellingen bij Diana nam ik onlangs deel in een groep hele leuke vrouwen. Bijzonder wat er gebeurt op het -voor mij- bijna 'magische' kleed dat je betreedt als participant of als toehoorder. Wat een frappante inzichten leverde die energie op, naar aanleiding van mooie en herkenbare vragen. Ik vind het fenomeen van 'voelen' en handelen naar wat er in je op komt ontzettend spannend. Ben snel bang dat ik het niet goed doe. Maar Diana geeft zóveel vertrouwen en begeleidt het proces zó vanzelfsprekend en warm, dat ik nu al uit zie naar een volgende gelegenheid. Het was weer een verhelderende, inspirerende, leerzame en bijzondere ervaring! Indrukwekkend hoe je dat doet. En jouw plek op de Wallerstraat in Delft is echt pràchtig. Het geeft letterlijk 'ruimte' en is heel sfeervol. Snap heel goed dat je daar zo gelukkig en succesvol bent. Chapeau