Afspraak maken? 06 21 22 85 40

Coaching

Coaching

Stel jezelf eens voor dat je vanuit vrijheid kunt kiezen, dat niets of niemand je in de weg staat. Wat zou je dan doen? Welke keuzes zou je maken? Eén ding weet ik zeker, je zult de juiste keuzes maken. Keuzes waar jij blij van wordt en waardoor je in je kracht komt te staan. Eigenlijk is dit de essentie in coaching. Natuurlijk kom je allerlei valkuilen en patronen van jezelf tegen die je kunnen belemmeren. En dat is precies waar je aan kunt werken in coaching.

Veel voorkomende coachvragen zijn:

  • Wat vind ik echt leuk? Waar ligt mijn passie? Waar ben ik nu echt goed in?
  • Wat wordt mijn volgende stap in werk?
  • Hoe creëer ik meer tijd voor mijzelf?
  • Maak ik wel de juiste keuzes? Hoe kan ik beter nee zeggen?
  • Hoe kan ik het beste open en eerlijk zeggen wat ik te zeggen heb?
  • Hoe kan ik mijzelf beter profileren?
  • Wat houdt mij tegen bepaalde keuzes te maken? 
  • Hoe ontwikkel ik meer zelfvertrouwen?


In coaching werk ik met
ACT Individueel. Met deze tool leer je jezelf in korte tijd kennen; jouw kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen. Je leert wat natuurlijke kwaliteiten van jezelf zijn, maar ook welk gedrag je jezelf in de loop der jaren hebt aangeleerd. Ook ontdek je wat jou energie kost en juist energie oplevert. Daarnaast leer je belemmerende patronen van jezelf kennen en hoe je hier anders mee om kunt gaan. En mocht je tegen bepaalde patronen aan blijven lopen, dan kunnen we werken met familieopstellingen. Beide methoden gebruik ik immers naast elkaar in coaching.

Wat klanten zeggen

Maurice Neufeglise
Read More
Van hoofd naar hart, in verbinding zijn en blijven en mijn mening en oordeel ondergeschikt maken aan... zijn een 3 tal thema's waar ik tijdens de coaching van Diana mijn antwoorden op heb gevonden. Rake en vaak ook trage vragen - mijn antwoorden of inzichten kwamen soms dagen na de coaching - en enkele methodieken waren het gereedschap. Ik waardeer de manier waarop Diana langszij kwam en mij de ruimte gaf mijn eigen proces te gaan. Haar professionaliteit waardeer ik enorm. Dank voor je hulp, aandacht en het plezier.
Helene De Graaf- de Waard
Read More
Het was een genoegen om als mentor van een paralegal te worden gecoacht door Diana. Zij is toegankelijk, open, eerlijk en enthousiast. Tijdens de training houdt zij je een spiegel voor en schroomt niet om daar zelf ook af en toe in te kijken en haar eigen ervaringen te delen met haar cursisten. Ze maakt de theorie direct toegankelijk door deze in praktijk te brengen, door middel van oefeningen en praktijkvoorbeelden. Diana beschikt over vele talenten, zo heeft zij een prachtig boek geschreven en maakt ze ook gedichten. Ik hoop in de toekomst vaker met haar te kunnen werken en kan haar aan een ieder aanraden die gecoacht zou willen worden.
Wibo Kosters
Read More
Diana heeft als coach het vermogen om door die dingen heen te prikken die je afleiden van wat je daadwerkelijk wil. De saboteurs in je handelen die zich zo slinks voor jezelf verborgen houden. Totdat Diana zegt: zie je wat er nu gebeurt? Dat heeft mij geholpen om bewuster te handelen, en beter te sturen op wat ik wil bereiken.
Suzanne Lammens
Read More
Diana is een prettig en energiek persoon, zowel communicatief ingesteld als op gevoel en zowel sensitief als confronterend. Het was prettig om te ervaren dat zij goed de rode draad in ieder gesprek en gedurende het gehele proces weet vast te houden. Dat gaf mij de vrijheid om iedere gedachte en ieder gevoel volledig te kunnen onderzoeken. Daarbij bood ook de systematiek van The Work houvast. Het meedenken in bepaalde overtuigingen en helderheid kunnen scheppen in concrete situaties was goed. Ze gaf heldere feedback en bood mij handvatten voor mijn eigen proces.
Tamara Bok
Read More
Diana heeft een zeer persoonlijke aanpak, biedt constant maatwerk en werkt vanuit haar eigen gevoel en intuïtie. Het is een verrassende combinatie van aardse en spirituele adviezen. Ik heb geleerd om mezelf weer te voelen en naar mezelf te kijken en te luisteren. Diana geeft steeds nieuwe invalshoeken om patronen te doorbreken. Door met haar te praten over mijn overtuigingen en saboteurs ben ik doorgedrongen tot de kern van mijn zijn.
Hedwig van Vuuren
Read More
De coaching door Diana heeft me erg goed geholpen. Ze heeft me echte eye-openers gegeven met daarbij de benodigde handvatten om deze eye-openers ook in daden om te kunnen zetten. Daarnaast weet ik veel beter waar mijn sterke punten liggen en kan ik die nu beter inzetten.
Sawitrie Kanhai
Read More
Samen met een paar collega’s een aantal sessies (verbeteren van de teamgeest in een sectie) gehad van Diana. De sfeer was goed, iedereen kreeg de gelegenheid zijn zegje te doen en de uitkomst was verhelderend. Wat ik ook plezierig vond was het verkrijgen van meer inzicht in mijn handelen en de (onbedoelde) uitwerking daarvan op anderen binnen de sectie. Diana is plezierig in de omgang en dat maakt dat je makkelijker iets van jezelf laat zien.
Jacinta Schonewille
Read More
Ik heb een familieopstelling bij Diana gedaan. De ruimte waar de opstelling is, is geweldig. Het geeft ruimte en veiligheid. Net als de begeleiding van Diana zelf. Met de juiste scherpe vragen en ruimte voor het proces, voel ik meer ruimte van binnen!
Kristel Aalbers
Read More
Onlangs heb ik bij Diana deelgenomen aan een familieopstelling. Heel bijzonder en mooi om te zien hoe dat werkt en om de subtiele, prettige, veilige en warme begeleiding van Diana mee te mogen maken in een heel passende en fijne ruimte. Een aanrader om inzichten te krijgen.
Lara van Rest
Read More
Nog niet zo lang geleden mocht ik op een ochtend aanwezig zijn bij een familieopstelling. Diana creëert meteen een veilige en warme omgeving, waarin iedereen zich op zijn gemak voelt. Zij begeleidt de opstelling ook vanuit deze punten en het was echt heel bijzonder om te zien wat er gebeurde tijdens deze ochtend. Het brengt veel inzichten voor iedereen die aanwezig is. Diana is een echte professional en daarnaast ook een heel fijn mens!
Marjan de Vries
Read More
In navolging van de enthousiaste verhalen over de workshop familieopstellingen bij Diana nam ik onlangs deel in een groep hele leuke vrouwen. Bijzonder wat er gebeurt op het -voor mij- bijna 'magische' kleed dat je betreedt als participant of als toehoorder. Wat een frappante inzichten leverde die energie op, naar aanleiding van mooie en herkenbare vragen. Ik vind het fenomeen van 'voelen' en handelen naar wat er in je op komt ontzettend spannend. Ben snel bang dat ik het niet goed doe. Maar Diana geeft zóveel vertrouwen en begeleidt het proces zó vanzelfsprekend en warm, dat ik nu al uit zie naar een volgende gelegenheid. Het was weer een verhelderende, inspirerende, leerzame en bijzondere ervaring! Indrukwekkend hoe je dat doet. En jouw plek op de Wallerstraat in Delft is echt pràchtig. Het geeft letterlijk 'ruimte' en is heel sfeervol. Snap heel goed dat je daar zo gelukkig en succesvol bent. Chapeau