Van hoofd naar hart, in verbinding zijn en blijven en mijn mening en oordeel ondergeschikt maken aan… zijn een 3 tal thema’s waar ik tijdens de coaching van Diana mijn antwoorden op heb gevonden. Rake en vaak ook trage vragen – mijn antwoorden of inzichten kwamen soms dagen na de coaching – en enkele methodieken waren het gereedschap. Ik waardeer de manier waarop Diana langszij kwam en mij de ruimte gaf mijn eigen proces te gaan. Haar professionaliteit waardeer ik enorm. Dank voor je hulp, aandacht en het plezier.

Maurice Neufeglise, Partner RedFoxBlue

Diana leert je als geen ander de fijne kneepjes van goed communiceren

Minco de Bruijn, Advocaat SRK Rechtsbijstand

Het was een genoegen om als mentor van een paralegal te worden gecoacht door Diana. Zij is toegankelijk, open, eerlijk en enthousiast. Tijdens de training houdt zij je een spiegel voor en schroomt niet om daar zelf ook af en toe in te kijken en haar eigen ervaringen te delen met haar cursisten. Ze maakt de theorie direct toegankelijk door deze in praktijk te brengen, door middel van oefeningen en praktijkvoorbeelden. Diana beschikt over vele talenten, zo heeft zij een prachtig boek geschreven en maakt ze ook gedichten. Ik hoop in de toekomst vaker met haar te kunnen werken en kan haar aan een ieder aanraden die gecoacht zou willen worden.

Helene De Graaf- de Waard, Advocaat bij SRK Rechtsbijstand

Onlangs heb ik via mijn werk de cursus Coach de Coach bij Diana gevolgd. Diana is een open, enthousiaste en positieve cursusleider die je bewust maakt van wie je bent en waar je verbeterpunten liggen. Allereerst door middel van theorie om vervolgens het geleerde in de praktijk toe te passen. Ik heb in de korte tijd dat ik Diana ken al veel van haar geleerd. Een absolute aanrader.

Hermien Boon-Groenendijk, Jurist Personenschade SRK Rechtsbijstand

Diana heeft als coach het vermogen om door die dingen heen te prikken die je afleiden van wat je daadwerkelijk wil. De saboteurs in je handelen die zich zo slinks voor jezelf verborgen houden. Totdat Diana zegt: zie je wat er nu gebeurt? Dat heeft mij geholpen om bewuster te handelen, en beter te sturen op wat ik wil bereiken.

Wibo KostersSenior Communicatie Adviseur Staatsbosbeheer

Diana is een prettig en energiek persoon, zowel communicatief ingesteld als op gevoel en zowel sensitief als confronterend. Het was prettig om te ervaren dat zij goed de rode draad in ieder gesprek en gedurende het gehele proces weet vast te houden. Dat gaf mij de vrijheid om iedere gedachte en ieder gevoel volledig te kunnen onderzoeken. Daarbij bood ook de systematiek van The Work houvast. Het meedenken in bepaalde overtuigingen en helderheid kunnen scheppen in concrete situaties was goed. Ze gaf heldere feedback en bood mij handvatten voor mijn eigen proces.

Suzanne LammensHR Adviseur Kennisnet

Tijdens coachgesprekken haalde Diana voorbeelden aan uit haar leven waaraan ik kon relateren. Ik heb veel handvatten gekregen om bepaalde drempels te nemen en beter met situaties om te gaan, omdat ik ze kan plaatsen. Hiernaast heeft dit topwijf me flink aan het werk gezet om de theorie in de praktijk te brengen. Niet altijd even gemakkelijk, maar wel verhelderend en leerzaam. Diana is recht door zee en windt er geen doekjes om. Ze komt snel tot de kern en dit alles met kwaliteit als uitgangspunt. Ik ben erg blij dat ik samen met Diana heb mogen werken!

Clara BikWebredacteur Kennisnet

Diana heeft een zeer persoonlijke aanpak, biedt constant maatwerk en werkt vanuit haar eigen gevoel en intuïtie. Het is een verrassende combinatie van aardse en spirituele adviezen. Ik heb geleerd om mezelf weer te voelen en naar mezelf te kijken en te luisteren. Diana geeft steeds nieuwe invalshoeken om patronen te doorbreken. Door met haar te praten over mijn overtuigingen en saboteurs ben ik doorgedrongen tot de kern van mijn zijn.

Tamara BokProgrammamanager Staatsbosbeheer

De coaching door Diana heeft me erg goed geholpen. Ze heeft me echte eye-openers gegeven met daarbij de benodigde handvatten om deze eye-openers ook in daden om te kunnen zetten. Daarnaast weet ik veel beter waar mijn sterke punten liggen en kan ik die nu beter inzetten.

Hedwig van VuurenProjectmanager Kennisnet

Diana’s teamtraining (met DISC) voor ons marketingteam was een groot succes. In een compacte dag hebben we geleerd over onszelf en onze collega’s. Ze weet een goede balans te vinden tussen deelnemers enerzijds de ruimte geven om zelf inzichten te verwerven en anderzijds gaat ze de confrontatie met effecten van gedrag niet uit de weg. En we hebben nog gelachen ook! Ik heb me meteen ingeschreven voor een vervolgtraining.

Marleen RechsteinerMarketing & Communication Manager Benelux Hay Goup